“Islam bermula sebagai sesuatu yang dianggap asing. Dan ia akan kembali sepertimana permulaannya, dianggap asing dan ganjil. Maka beruntunglah orang – orang yang ganjil.”
(Hadis Riwayat Muslim, no.145)

this is me


             
0

#DoaBuatMH370

Penerbangan kapal terbang dari KL - Beijing MH370 telah hilang.
Berita bertarikh 03072014.
Berita ini sangat menggemparkan.
My 1st reaction was; what?? sebesar-besar kapal terbang tu takkan hilang/ghaib macam tu sahaja?
Aku x kenal sesiapapun dalam MH370 tu, but it was so heart-breaking news. :(

and then, bila dah hilang sikit rasa terkejut tu, mulalah aku search all the news n updates for the breaking news.
Berita ini telah MENGGEMPARKAN penduduk dunia.
Dan, Malaysia mempunyai tanggungjawab yang amat BESAR sebab kapal terbang itu milik M.A.S. 
M.A.S ialah Malaysia. 
Malaysia's have a VERY critical responsibility. 
And yes, to Allah we, I only pray to.

Hasbunallahu wa ni`mal Wakeel...
Ya Allah Ya Tuhanku,
Jika MH370 di laut, TIMBULKANLAH.
Jika MH370 di langit, TURUNKANLAH.
Jika MH370 di darat, TUNJUKKANLAH.

0

Be Careful With My Heart – Jodi Sta Maria & Richard Yap

Be Careful With My Heart – Jodi Sta Maria & Richard Yap Lyrics & Listen

tfc.tv

link kat atas ni dah seminggu aku jadi pengklik tegar.
serius xboleh tinggal tengok siri filipina ni.
Really inspired and truly the real drama series ever you can find!
(^^.)

Kita ambil yang baik-baik dan perbaiki diri.
Drama apa pun ada nilai moralnya tapi drama filipina ni rasa dekat dengan hati sebab; pelakonnya!
(^^.)
Seriously I've been inspired by Jodi Sta. Maria
(^^.)
Blog Widget by LinkWithin

kumpul lagi...

Back to Top