“Islam bermula sebagai sesuatu yang dianggap asing. Dan ia akan kembali sepertimana permulaannya, dianggap asing dan ganjil. Maka beruntunglah orang – orang yang ganjil.”
(Hadis Riwayat Muslim, no.145)

this is me


             
2

DAMAI @ ISCO '09



assalamualaikum..
klik disini pada sesiapa yg nak tahu apa i2 DAMAI..




my emo 1 : kepenatan terasa sekarang ni ;
  1. 1.walo pun dapat menidurkan diri dalam van USM semasa pjalanan balik Penang 24 - 26 Julai 09 ari tuh.... dah laa dduk belakang skali, paling hujung plak tuh = pening kepala tahap kena ketuk tukul besi ! (=.=)
  2. dapat menginap di hotel yg bez --- HOTEL PUTRA KL
  3. makan 6x sehari dengan lauk-pauk the best dalam dunia ;-Dmy emo 2 : rasa seron0k bila pertama kali dapat p konvensyen.. baru laa tau apa benda laa konvensyen ni... macam2 belajar.. tapi macam2 juga amanah yg tergalas di bahu ni..
my emo 3 : seronok sekali lagi... sebab pertama kali bersua muka dgn pemimpin samada pemimpin negara @ persatuan2 mahasiswa Islam IPTA's di Malaysia ni...

  1. jumpa menteri pertahanan malaysia : Dato' Dr. Ahmad Zahid Hamidi
  2. jumpa timbalan kementerian pengajian tinggi malaysia : Dato' Saifuddin Abdullah
  3. jumpa menteri pengajian tinggi malaysia : Dato' Khaled Nordin
  4. dan paling utama, dpt jumpa PM : sapa tak tau nama dia, mmg laa hampeh ! =P

my emo 4 : ni yg paling seronok ! selain dpt meluangkan masa dengan kawan2 tersayang kat USM ni, dapat juga laa meluaskan jaringan sosial, merapatkan ukhuwah--> dengan mengenali kawan2 baru @ students USM yg len..

  1. kak Ina
  2. kak Azhani
  3. kak Salihin
  4. freshie Azam
  5. freshie Syamir
nota kaki : gambar kebanyakan amek dr skrin jer.. nk p depan susah..rep0rters penuh..huhu...






0

aiyohh..i missed lecture..=.=




assalamualaikum..
sekarang, rasa penuh bersalah ni..
macam mana laa boleh terlepas pandang tgok jadual td? sedangkan malam semalam pun dah check jadual.. tup2, miss juga satu lecture..
isk2.. sedih tau..
rasa rugi sangat nih.. (= . =)
lecture BBT 212 plak tu.. lec. Puan Siti mmg high class..
dah laa amek kedatangan.. huhu~.. xpe laa..
bukan sengaja..

atau sebab bangun pagi tadi pening satu macam?
asyik2 pening je tau.. huhu.. tapi pening2 ckit je..but kerap.. (-.-)
padahal baru melukis dan label 20 jenis gymnosperms je semalam..
hahaha...

nota kaki : BBT 212 - Comparative plant anatomy
: pics tu akan dipelajari mggu ni..
6

pening laa kepala..


akhir2 ni, kalo dduk mhadap lapt0p or apa2 skrin komputer.. dlm masa sejam lebih, akan datang rasa pening kepala.. huhu.. kenapa ye? dulu2 xpula pening.. dekat tiga empat jam pun, xder pape..



kalo berlarutan, rasa akan mdatangkan masalah.. min0r masalah then gr0ws bigger laa masalah i2..


yelah, lepas ni assignments kan berduyun2 menunggu giliran utk disiapkan..


harap ia xmenjejaskan fokus diriku..


ke.. petanda suruh beli lapt0p baru ????


hahahaha...
0

...


assalamualaikum..


ermm, p0st pun xda title : ini menunjukkan satu tanda kehilangan kata2.. h0h0

gambar ni gambar lama..masa di matrikulasi..

skrg dah di universiti..

nak bermula pun semester baru kini..

new j0urney t0 get a degree..

in biology..

hiii~...
Blog Widget by LinkWithin

kumpul lagi...

Back to Top